Změna velikosti písma

Fulltextové vyhledávání

Horní menu

Drobečková navigace

Úvod > Pro občany > Kultura a sport > PROSENSKÉ HODY

PROSENSKÉ HODY



Datum konání:
23.6.2023
Datum ukončení:
25.6.2023

Prosenské hody 2023Srdečně vás zveme na PROSENSKÉ HODY

V pátek 23. června se uskuteční den otevřených dveří v Moravské zemědělské a. s. Dopolední program bude určen dětem ze škol, odpolední pak široké veřejnosti. Zájemci si mohou prohlédnou zemědělský areál, bude připravena výstava králíků, holubů, drůbeže a exotického ptactva. Pro děti budou k dispozici různé atrakce. Těšit se můžete na bohaté občerstvení.

V sobotu 24. června dopoledne bude pokračovat den otevřených dveří v Moravské zemědělské a. s. Od 14 hodin začne program v Obecním parku. Zajímavostí letošního hodového odpoledne bude výstava historických vozidel. Motorek, automobilů a traktorů. Hody zahájíme vystoupením dětí, pro které budou v parku připraveny atrakce. Budete moci ochutnat několik druhů piv od Prosenického pijováru, Chmelínkářů, pivovaru WURST a ZUBR. Občerstvení připraví spolek Sokol Prosenice.

V neděli 25. června vás zve Římskokatolická farnost Prosenice na HODOVOU MŠI. Poděkování za opravu střechy kostela sv. Jana Křtitele v Prosenicích. Po mši svaté jsou všichni zváni na malé občerstvení.